flyer maken

Flyer maken

Flyer maken

Een flyer is een zeer gekend product. We krijgen het allemaal in de bus thuis, bij evenementen staan er steeds mensen om je een flyer in de hand te stoppen. Je zou denken dat je er niet meer vatbaar voor bent, maar om een dienst of product te promoten is het wel zeer interessant. Je kan een afbeelding plaatsen, tekst en een slogan om de aandacht te trekken van de lezer. Hier moet je natuurlijk goed over nadenken want het moet snel gaan en je wil dat de lezer een potentiële klant zal worden.

Wil je zelf een flyer maken en heb je daar tijd voor of geduld? Geduld is misschien geen probleem, maar de kennis om het er professioneel te laten uitzien, is wel een probleem? Neem dan een professionele designer erbij. Deze zal je met raad en daad bijstaan en je een mooie flyer afleveren. Eventueel nog advies geven naar de papierkeuze, want dat speelt ook mee. Ga je voor een dunne flyer. Of eerder wat steviger papier zodat het ook beter overkomt voor diegene die de flyer vastneemt. Dat is ook een keuze die jij moet maken natuurlijk. Het is allemaal niet zo duur meer om een flyer te laten drukken. Er zijn tal van flyer drukkerijen die aan scherpe prijzen werken. In de buurt of via het internet kan je hiervoor langs.

Een flyer maken is ook een deel van je huisstijl, van alle drukwerk die je nodig hebt. Je kan de designer vragen van verschillende zaken met dezelfde stijl te maken. Je visitekaartje, folder, posten en flyer, alles met dezelfde layout. Dat werkt sneller en zo kan je misschien op de kosten besparen. Het uitdelen daar moet je zelf voor zorgen of een team inschakelen.

Comments are closed.