fabulousyou.be

Fabulous You uit Waregem zet het wellbeing van mama’s, baby’s en kinderen centraal.
In een serene omgeving kunnen kersverse mama’s genieten van een relaxmoment met hun pasgeboren baby.

De website die we voor Fabulous You bouwden straalt deze sereniteit dan ook perfect uit. In de babywellness kunnen de allerkleinsten genieten van een heerlijke hydrotherapie en babymassage. Baby’s houden immers van water. Het is niet alleen voor hen ontspannend maar ook voor de ouders.

Naast een babywellness heeft Fabulous You ook alles in huis om peuters, kleuters en grotere kinderen te laten ontspannen. Dit kan onder de vorm van kinderyoga, of met een heppiemassage. Die laatste is vooral helend voor kinderen met autisme of een andere verstoring in de prikkelverwerking.

Fabulous You werd opgericht met het doel de band tussen ouders en kinderen te versterken. Op de website wordt alles duidelijk uitgelegd, want we kunnen ons voorstellen dat deze therapie voor velen onbekend is. Je vindt er verder contactgegevens, een FAQ met meestgestelde vragen, de prijzen en de openingsuren. Met een ligging niet ver van de Franse grens trekt Fabulous You ook heel wat Franstalige ouders aan. We hebben de website daarom gebouwd met een tweetalige module.