missvanilla.be

Heb je de foodtruck van Miss Vanilla al gespot? Miss Vanilla is een begrip in en rond Oudenaarde!

Met haar foodtruck bezoekt deze hippe mama tal van markten, events en feestjes. Je kunt er delicieuze chocolade, ijs, unicorn taarten en pralines proeven en je ontdekt er tal van originele creaties. Voor Miss Vanilla wilde we dan ook iets speciaals bouwen, geen technische wie-wat-waar maar een hippe en vooral girly webstek waarop je al dat lekkers ook kunt bestellen. De website van Miss Vanilla staat dan ook helemaal in het verlengde van haar zaak. De lichtroze elementen doen je meteen zin krijgen in zoets en de vanille kleur verwijst naar de naam van de zaak.

De webshop werd vooral strak en overzichtelijk gebouwd waardoor bestellen peanuts wordt. Naast een webshop vind je op de website ook foto’s van de foodtruck én alle nodige contactinformatie. Want Miss Vanilla is gegeerd in de streek, iedereen wil haar roze truck op zijn event!

Tenslotte hebben we de links naar Miss Vanilla haar Instagram- en Facebookpagina in de kijker gezet zodat deze dame haar creaties voluit kan delen met haar volgers! Top idee voor je volgende verjaardagsfeestje?