pictrogentzuid.be

Pictro is een klant die gevestigd is in het Shopping Center Gent Zuid. Het is dé place to be voor pasfoto’s, foto’s voor op je visum, foto-afdrukken en fotoshoots. Bij het maken van pasfoto’s en foto’s voor op het visum houdt Pictro rekening met de wettelijke vereisten.

Pictro is één van de weinige zaken in de regio die deze services nog aanbiedt. Wie zijn beeldmateriaal bij Pictro laat afdrukken kan rekenen op een uiterst kwalitatief resultaat. Analoge foto’s, digitalisering, panoramische foto’s of foto’s in 3D kristal, er zijn tal van mogelijkheden om je mooiste momenten te vereeuwigen.

Voor Pictro maakten we bij WP Design een vlotte website die in één oogopslag de verschillende diensten weergeeft. Op de overzichtelijke website vind je dan ook meteen een overzicht met de mogelijke fotoproducten. Wie zijn foto’s wil laten inkaderen kan een gewenst kader kiezen in de webshop van Kaders Deknudt, de link hiervan staat onder ‘Diensten’. Op de homepage werd naast een zaakomschrijving ook ruimte voorzien waar de maandelijkse promoties in de kijker gezet kunnen worden. Verder werden er ook foto’s van de zaak toegevoegd zodat de klant deze meteen herkend wanneer hij of zij in het Shopping Center toekomt.