podiumkansen.be

Podiumkansen.be is een online platform waarop muzikanten, bands en andere artiesten zich kunnen registreren, kortom iedereen die op regelmatige basis events of optredens organiseert. Na de registratie krijgen ze een eigen gebruikersnaam en paswoord waarmee ze zelf kunnen inloggen op de website. Vervolgens kunnen de artiesten er zelf een eigen bedrijfspagina en een online agenda met optredens en events toevoegen. Niet enkel artiesten maar ook cafés of evenementorganisatoren kunnen zich aanmelden op Podiumkansen.be.

Ze kunnen er als het ware een eigen mini website creëren die ze kunnen doorsturen naar hun publiek of waarop ze via Google gevonden kunnen worden. Zo krijgen geïnteresseerden meteen een overzicht van de eventkalender van een bepaalde artiest of organisator. Podiumkansen is het ideale platform, niet enkel voor wie nog geen website heeft, maar ook voor wie er al een heeft.

 

Podiumkansen.be werkt met 3 formules. De prijs is afhankelijk van het aantal concerten en evenementen die georganiseerd worden. Tot 20 evenementen is de publicatie op de website gratis. Podiumkansen.be is een eigen project van WP Design.