safe2drive.be

Voor de autoschool Safe2Drive bouwden we een dynamische website die vlot surft en makkelijk leest. Flexibiliteit is dan ook een van de troeven van dit bedrijf!

Samen met de ervaren instructeurs van Safe2Drive wordt alles in werking gezet om leerling-autobestuurders aan een rijbewijs te helpen. En dat blijkt ook meteen wanneer je de website bezoekt, want streven naar resultaat is eveneens één van de troeven van Safe2Drive. Leerling chauffeurs worden perfect klaargestoomd voor het rijexamen zodat ze alle kansen op slagen hebben. Naast Flexibiliteit en resultaat richt deze rijschool zich er ook op om vertrouwen uit te stralen.

Door een pagina met daarop alle informatie over het rijbewijs toe te voegen toont deze rijschool perfect aan dat ze op de hoogte is van de laatste wijzigingen inzake deze materie. Die worden ook meegedeeld via de gelinkte Facebook pagina. Een invulformulier op de contactpagina maakt de website tenslotte compleet. Hiermee kunnen de kandidaat bestuurders zich aanmelden of bijkomende vragen stellen.