schrijnwerkenvdw.be

Schrijnwerken VDW is een jong bedrijf uit Wielsbeke. De firma is gespecialiseerd in het adviseren, meten en plaatsen van allerhande schrijnwerk. Denk hierbij aan binnendeuren (zowel basic verfdeuren als afgewerkte deuren), maatkasten, dressings en keukens.

Ook voor deze klant is een visuele website onmisbaar. Zo kunnen de realisaties netjes en overzichtelijk gepresenteerd worden en kunnen potentiële geïnspireerd worden. Via het geïntegreerde contactformulier kan de geïnteresseerde klant snel en makkelijk meer info vragen.

Schrijnwerken VDW bekijkt samen met de klant de verschillende mogelijkheden, en stelt – rekening houden met het budget – een passende oplossing voor. Naast deuren en kasten is deze schrijnwerker ook gespecialiseerd in het op maat maken van buitendeuren, de plaatsing van parket of laminaat en allerhande werken zoals tuinafsluitingen en gyprocwerken. Eén van de absolute troeven is het leggen van Quickstep. De website biedt plaats en mogelijkheid om de klant perfect te adviseren. Schrijnwerken VDW zal hiermee ongetwijfeld heel wat nieuwe projecten aantrekken!