ziltezoen

Zilte Zoen is een van de meest exclusieve feestlocaties in Vlaanderen. Je geniet er in een riant landhuis van stijlvolle events en een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten.
Zilte Zoen wordt immers geleid door topchef Guy Beeckmans, die moeiteloos de Franse cuisine combineert met trendy invloeden.

De gasten worden dan ook van het begin tot het einde van ieder event verwend met exquise gerechten uit een bijzonder verfijnde keuken.
Voor Zilte Zoen bouwden we een een overzichtelijke website die de stijl van de feestlocatie perfect weerspiegelt.
Zilte Zoen telt maar liefst 3 feestzalen, die individueel of samen gebruikt kunnen worden.
Iedere zaal werd bovendien gracieus ingericht met veel oog voor detail. Maar ook de tuin van de villa straalt pure elegantie uit.
Tijdens de zomermaanden kan er op het sfeervolle terras genoten worden van een aperitief.

In de website werden tal van foto’s verwerkt waarbij je meteen een indruk van de warme sfeer krijgt.
Deze stijlvolle zaal is de perfecte setting om zomer en winter te genieten van een sprookjesachtig huwelijk, een gezellige familiebrunch of een stijlvol bedrijfsfeest.
Met een topligging tussen Antwerpen en Gent is de Zilte Zoen het perfecte domein voor elke gelegenheid.
Samen met echtgenote Anna en een team van gedreven medewerkers zorgt Guy ervoor dat iedere feest een unieke ervaring wordt.

De website heeft naast een omschrijving van de Zilte Zoen een overzicht met recensies van klanten, een pagina met nieuwsberichten en een contact- en offerteformulier. Er is ook een webshop module aan verbonden voor traiteurdienst.