Volledige transparantie naar klant toe

Prijzen WPDesign.be

Ben je op zoek naar een professionele website aan een betaalbare prijs?

*We hebben een standaard Low budget pakket van € 500, dit is meestal bedoeld voor startende bedrijven of KMO’s. Deze website is ook meer statisch. Als je voorbeelden wil zien van een Low budget website. Contacteer ons

Heb je bepaalde vereisten, laat het ons zeker weten zodat we een pakket kunnen voorstellen dat voldoet aan jouw eisen.
Mail ons vandaag

Prijzen
groen blop15

Website

Deze 2 pakketten zijn ideaal voor een KMO of startup dat met een relatief laag bedrag een moderne, mobielvriendelijke en snelle website wilt.
Het gaat dus om de opmaak van de website inclusief hosting, beveiliging, bug support, een BE domeinnaam en wij houden alle modules up to date in de website.

Medium Budget pakket

€ 1025

Eerste jaar vaste prijs.
*Vanaf 2de jaar een vaste kost van € 240/jaar.

Low Budget pakket

€ 500

Eerste jaar vaste prijs.
*Vanaf 2de jaar een vaste kost van € 240/jaar.

De onderstaande MED+ en HIGH+ pakketten zijn meer bedoeld voor startups en bedrijven met een hoger budget dat echt on- en offline willen scoren met professioneel grafisch materiaal zoals een logo en visitekaartje, en uiteraard een moderne, mobielvriendelijke en supersnelle website.
Hierin zit een megasnelle en grote hosting waar je meerdere e-mails kan laten aanmaken met inclusief, beveiliging, bug support, een BE domeinnaam en wij houden alle modules up to date in de website.

MED+ Budget pakket

Eerste jaar € 1500 - Vanaf 2de jaar € 85 per kwartaal

3 Jarig contract

HIGH+ Budget pakket

Eerste jaar € 2450 - Vanaf 2de jaar € 125 per kwartaal

*3 Jarig contract

webshop laten maken {gemeente}

WEBSHOP

Wil je een webshop beginnen? 
Heb je een fysieke winkel en wil je ook digitaal verkopen?
WPDesign bouwt gebruiksvriendelijke webshops die perfect matchen met de sfeer van je zaak.  Omdat een webwinkel maatwerk is kunnen we geen exacte prijs geven. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kies voor ons!

Betrouwbare onderneming

We verwelkomen je na afspraak graag voor een kop koffie bij ons op kantoor. Lukt dat niet, dan komen wij bij jou langs of spreken we elkaar via mail of telefoon. WPDesign is een flexibel bedrijf!

Snelle communicatie

Onze klanten staan vaak versteld van onze reactiesnelheid. Zo proberen we binnen de 6 tot 12u een antwoord op alle vragen te geven. Op een gewone werkdag kan dit zelfs binnen het uur of in een aantal minuten – naargelang de drukte.

Verlenging website

Het jaarlijkse onderhoud omvat een geheel pakket zoals: .BE Domeinnaam, hosting (Online cloud VPS Server) back-ups, updates van modules en beveiliging.

WordPress als basis

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je als klant zeer snel zelf aan de slag kunt. WPDesign bezorgt je na oplevering een log-in en een filmpje met alle nodige informatie.

Al meer dan 230 klanten kozen voor WPDesign.be

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte !

OVERIGE DIENSTEN

Heb je teksten nodig voor je website? Wil je extra integraties toevoegen zoals een chatmodule of een nieuwsbrief pop-up enz.? Vind hieronder onze prijzen.