Mooie website laten maken

website en marketingMooie website laten maken

Heb je een nieuw project klaar staan dat je binnenkort wil lanceren. Een leuk product of een interessante dienst waarvan je denkt dat veel mensen gebruik van willen maken. Tof dat je zo geëngageerd bent en van het ondernemende type bent. Ook al zijn er in België jaarlijks ongeveer 40.000 nieuwe starters, er is altijd nood aan nieuw ondernemend talent.

Maar om je te onderscheiden van andere ondernemers heb je een website nodig. Zo ben je via het internet bereikbaar en kan je daar klanten binnenhalen. Het is een must om potentiële klanten te zoeken via het internet want daar liggen de kansen voor het grijpen. Je kan een groot publiek aanspreken maar daarvoor moet je een mooie website laten maken.

De juiste webdesiger, de juiste investering

Als je hier geen kaas van hebt gegeten dan moet je er zelf niet aan beginnen. Het resultaat zal niet mooi zijn en de kans is klein dat bezoekers je website zullen vinden. Een website moet er niet alleen mooi uitzien, er moet ook voldoende tekst aanwezig zijn waar zoekwoord combinaties in verwerkt zijn. Die combinaties zullen ervoor zorgen dat bezoekers je website gaan vinden. Zoek dus een webdesigner die deze beide zaken voor je kan in orde maken. Het is een investering die nodig is en waarvan je de vruchten zal plukken in de toekomst.

Evalueer je nieuwe website pas na enkele maanden of zelfs maar na een jaar. Je kan niet op korte termijn denken als je een nieuwe onderneming start. Het duurt even voor je website een goede positie heeft in Google en meer en meer mensen je via die weg zullen vinden.

Het geeft je ook de tijd te groeien in gans het proces en je onderneming goed op poten te zetten. Maak een stevige basis gecombineerd met hard werken en je mooie website zal zeker succes kennen.

Hoe maak ik een goede website?

webdesign west vlaanderen

Er zijn verschillende tips voor een goede website te verkrijgen. Werk samen met een webdesign bedrijf dat een mooi portfolio kan voorleggen. Hoe meer unieke designs je ziet, des te mooier uw website zal zijn. Een website is een gebruiksvoorwerp, zorg dat hij snel, modern en simpel te gebruiken is voor de bezoeker, de doelstelling is dus altijd dat je u focust op de gebruiker of bezoeker, wanneer de bezoeker teveel moet nadenken is het enorm fout en zal de bezoeker snel op website wegklikken, test jouw website op verschillende browsers want dit kan soms problemen in de lay-out veroorzaken, schrijf goede content of teksten, zorg voor een goed management systeem of CMS genaamd zoals bijvoorbeeld WordPress, zorg voor een SEO module dat jouw website of webshop beter doet ranken in Google. Denk aan de domeinnaam, deze mag kort en krachtig zijn en gemakkelijk te onthouden.

Hoe maak ik een mooie website

huisstijl kiezen

Het belangrijkste bij een website maken is het ontwerp of de lay-out. Je wilt niet zomaar een website, je wil de mensen iets aantonen d.m.v. informatie dat je kwijt wil, uw bedrijf wil voorstellen, meer exposure of producten verkopen et cetera, het komt erop neer dat de ene functie vraagt echter om een andere structuur en vormgeving dan de andere. De website moet alle duidelijkheid tonen, het ontwerp moet dus onmiddelijk aantonen als de bezoeker de website bezoekt dat hij weet waarover de website gaat. De menustructuur of websitenavigatie moet 100 procent simpel en duidelijk zijn. Zorg dat de bezoeker geen keuzestress krijgt bij het ontwerp, het doorklikken van de ene naar de andere pagina moet werken en duidelijk zijn, als de bezoeker op een pagina komt dat niet correct is wat hij juist wil opzoeken, dan volgt er keuzestress, hetzelfde bij een lege pagina, dit moet je echt voorkomen zodat de bezoeker de website niet weg klikt.