Nieuwe website

nieuwe website
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nieuwe website

Veel websites die de dag van vandaag online staan zien er verouderd uit. Sommige links werken niet meer, afbeeldingen die niet meer verschijnen. En als je ze op de smartphone wil bekijken dan kan je helemaal niets lezen. Er is geen responsive design aanwezig en dat maakt het moeilijk om kleinere schermen dan een desktop computer. Tijd voor een nieuwe website dus!

Ben je zelf handig genoeg in webdesign of niet? Indien niet, zoek dan een iemand die het voor jou kan doen. Een webdesigner uit de buurt of ergens anders. Iemand waar je vertrouwen in hebt en je een goede service kan aanbieden. Dat speelt ook mee. Vraag enkele offertes aan en vergelijk prijzen en voorwaarden. Je zal al snel zien waar je goed geholpen zal worden. Neem je tijd om een beslissing te nemen, je wil immers een goede band scheppen en een langdurige samenwerking opzetten. Als je nieuwe website aanpassingen nodig heeft in de toekomst, dan is het handig om dezelfde webdesigner te kunnen aanspreken.

Maak een lijstje op van wat je nieuwe website moet bevatten. Een nieuw logo, tekst, foto’s van je producten of diensten. Een voorstelling van het bedrijf in het algemeen en een duidelijke contactpagina. Waarop je adres gegevens, e-mail adres en telefoon staan vermeld. Zo kan de klant je steeds bereiken. Je ziet ook vaker een chat functie op website terug komen, ook een optie om te overwegen als je veel online aanwezig bent. Zo kan je potentiële klanten direct te woord staan en snel informatie bieden.

Met zo een lijstje is een nieuwe website zo klaar. Dan heeft de webdesigner een duidelijk beeld waaraan hij moet voldoen. En jij weet wat je kan verwachten eens alles klaar is.

Het maken van een website neemt niet zoveel tijd in beslag, je hoeft er dus geen maanden naar te wachten.