Offerte webdesign

webdesign offerte
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Offerte webdesign

Is de tijd gekomen om een nieuwe website of webshop te laten maken? Heb je nog niets online en wil je je zaak toch een mooie plek geven op het internet? Reden te meer om een offerte voor webdesign aan te vragen. Er zijn tal van webdesigners in ons land die je kunnen helpen. Wil je iemand dichtbij of ga je liever af op portfolio en referenties, dat is een keuze die je kan maken.

Als je een offerte vraagt let dan goed op de prijs, maar ook wat ze maken voor die prijs. De ene webdesigner kan een website maken voor een vaste prijs, maar je nog extra aanrekenen voor webhosting, domeinnaam en ssl certificaat. Terwijl dat dit bij een andere inclusief kan zijn. Allemaal zaken om rekening mee te houden, ook naar de toekomst toe. Want je zal de webdesigner nog nodig hebben als je eens aanpassingen wil laten uitvoeren.

Een website of webshop die vandaag afgeleverd is, heeft zeer waarschijnlijk nog veranderingen nodig op latere tijd. Dan is het handig om met dezelfde persoon te werken, zo weten jullie beide wat van mekaar te verwachten.

Bespreek ook goed wat de kosten zijn voor die aanpassingen. Is dat een uurloon of een vast tarief per maand. Zodat je niet voor een financieel groot probleem zit als je een nieuwe pagina wil laten toevoegen.

Als je een webdesigner contacteert voor een webdesign offerte zal je snel antwoord krijgen. Het is immers geen wiskundige oefening, maar een prijs voor een website die jij nodig hebt. Het gros van de websites zijn niet zo uitgebreid. Een logo, bedrijfsinformatie, de diensten van het bedrijf en een contact pagina. Verwacht je niet aan een al te hoog bedrag. Maar kies wel voor kwaliteit. Je wil toch dat je bedrijf er goed uitziet op het internet.

Ook een webdesign offerte nodig? 
Contacteer vandaag WP Design.be