Website ontwerpen

Website ontwerpen

Als bestaande of nieuwe onderneming heb je mogelijk nood aan een moderne en mobielvriendelijke website. Heb je zelf wat computerskills en denk je dat je een website kan ontwerpen dan kan je zelf aan de slag. Maar vergeet niet dat het resultaat wel bevredigend moet zijn. Niet alleen dat het er goed moet uitzien, maar ook je bezoekers het mooi en doeltreffend moeten vinden.

website ontwerpenEen website tegenwoordig is veel meer dan wat tekst en afbeeldingen plaatsen. Het moet mooi ogen en je bezoekers kunnen overhalen om een dienst of product te bestellen. Want daar gaat het om tegenwoordig, de conversie van een website. Je moet nieuwe klanten kunnen behalen of mensen die contact opnemen omdat ze geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Heb je daar de nodige kennis van om dat allemaal op poten te zetten? Indien niet dan moet je een professional zoeken die een website ontwerpen kan.

Keuze van kleine, grote bedrijven en freelancers

En daar heb je heel wat keuze in tegenwoordig. Er zijn heel wat zelfstandige freelancers en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van doeltreffende websites of webshops. Informatieve websites moeten tot doel hebben de potentiële klant te overhalen om contact op te nemen. Terwijl een webshop echt gemaakt is om producten via het internet te verkopen. Beide opties moeten professioneel ogen en de klant vertrouwen geven.

De snelheid en bereikbaarheid van een website is tegenwoordig ook zeer belangrijk. Degelijke webhosting is dus ook van belang, want niemand wil een website openen die traag is of helemaal niet werkt.

Gerelateerde onderwerpen:

website ontwerpen, website bouwen, betaalbare website

 

Wat kost een website ontwerpen?

webdesign

De kostprijs van een website ontwerpen ligt gemiddeld tussen de 500 en 4000 Euro en kan nog oplopen naargelang wat de klant wil van website. Waarin zit het verschil van prijs? De moeilijkheidsgraad van de website of design op maat, eventuele programmatie, webhosting. Bij WPDesign heeft u een gemakkelijk navigeerbare website met 5 pagina's, verzendformulier, blog en mooie lay-out al voor 250 euro, dit kan oplopen tot ongeveer 1500 euro met meer pagina's en hogere moeilijkheidsgraad van lay-out. Ook word dan bij grotere websites de teksten geschreven door een copywriter. Je moet weten dat dit wel exclusief overige marketingmateriaal is zoals, grafisch materiaal, social media marketing et cetera.

Hoeveel kost een website gemiddeld

seo teksten

Gemiddeld kost een website tussen de 500 en 4000 euro. Afhankelijk van wat de klant zijn vereisten zijn.

Wat kost een website online zetten?

logo laten ontwerpen

Ieder bedrijf hanteert zijn eigen prijzen en regels. Het belangrijkste deel is het zoeken naar de juiste webdesigner, zowel een groot als klein, als freelancer bedrijf kun je contacteren en vergelijken. Je moet 100% zeker zijn en er moet vertrouwen zijn van beide kanten. Bij het eerste contact, zowel telefonisch of persoonlijk moet er een klik zijn en uiteraard moet het bedrijf zeer transparant zijn tegenover u als klant zijnde, hiermee bedoelen we, dat er nadien een vrijblijvende offerte is met duidelijke taal voor de klant. Hierin staat sowieso de prijs voor de website vermeld, hosting, domeinnaam, algemene voorwaarden of een link waar u de algemene voorwaarden kan vinden. Belangrijk is dat u de algemene voorwaarden goed leest! Ieder bedrijf heeft regels dat u moet weten zoals bijvoorbeeld ieder jaar stilzwijgend verlengen voor een bepaalde prijs dat de hosting, domeinnaam et cetera ondersteund..